Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Італійці розпочали випуск хетчбека Fiat Panda City Cross

Враховуючи, що споживачі нових автомобілів рахують кожне зароблене важкою працею євро, італійський виробник вирішив випустити нишеву модифікацію моделі Panda Cross 4x4, яка на відміну від оригінала коштує одразу на дві тисячі євро дешевше. Економія полягає у відміні від повного приводу та декількох додаткових опцій, якими оснащений оригінальний Cross 4x4.

Передньопривідний Panda City Cross отримав точно такий же зовнішній вигляд, як і його дорожча версія. Водночас, якщо Ви заїдете на важке бездоріжжя, шансів виїхати звідти самостійно майже не має. До того ж, італійську марку переслідують чутки про постійні проблеми з технічною начинкою автомобілів. Але не все так погано, як може здатися на перший погляд, адже цікавий та неординарний дизайн відображають позитивне налаштування на відчуття водіїв Fiat Panda City Cross. Чорні пластикові накладки та 15-дюймові легко сплавні диски входять до базової комплектації автомобіля.

Під капотом новачка розмістився крихітний 1,2-літровий силовий агрегат на 70 к.с. На практиці цього двигуна вистачатиме лише для поступового прискорення, для водіїв які бажають мати швидкий автомобіль він зовсім не підходить. Мабуть єдиним позитивним моментом в цьому агрегаті є його надійність та невибагливість, адже він вже давно використовується італійською компанією на різних моделях.

В разі замовлення пакету опцій під назвою City Cross Style Pack власник отримає ідентичну до версії 4x4 Panda Cross зовнішність, а саме бічні поза шляхові молдінги, кольорові дзеркала дверей. В середині нової моделі з’явиться дорожча оббивка слону та ексклюзивні передні сидіння, взяті з версії 4x4. Загалом інтер’єр Fiat Panda City Cross залишає приємні враження оскільки за таку вартість аналогічних варіантів на європейському ринку не так багато.

Вже на при кінці літа італійці планують розпочати продажі своєї новинки за ціною від 15 тисяч євро. В Україні Fiat Panda City Cross чекають насамперед шанувальники бренду та шукачі чогось неординарного та цікавого…

 

 

29.07.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Італійці розпочали випуск хетчбека Fiat Panda City Cross

Політика конфіденційності